• U bevindt zich hier:
  • Home
  • >
  • Badkamerrenovatie, Ketelrenovatie

In Herentals bevindt zich onze showroom waar wij u graag ontvangen voor de begeleiding van uw badkamerrenovatie of uw ketelrenovatie. Neemt u gerust de tijd om even bij ons rond te kijken, onze medewerkers staan voor u klaar om u te informeren en te begeleiden.

Showroom Herentals

Waarom deze showroom?

Met deze showroom willen wij graag een bron van inspiratie en slimme oplossingen zijn voor al wie zijn badkamer wenst te verbouwen en bovendien een bron aan informatie indien u uw centrale verwarming vernieuwt. Wij willen u laten zien dat een compacte badkamer u toch een ruimtelijk gevoel kan geven. Wij willen bewijzen dat iedereen bij ons zijn eigen badkamersfeer vindt zodat bijvoorbeeld een eerder moderne smaak ook in uw badkamer kan worden doorgetrokken. Zelfs het kleinste kamertje kan door ons naar uw behoefte worden verbouwd met bijvoorbeeld een verhoogd toilet.
Wij tonen u verder graag een aantal verwarmingstoestellen. De keuze voor de gepaste verwarmingsketel is niet altijd evident. Wij willen samen met u de juiste keuze maken, want iedereen heeft zijn budget, iedereen zijn eigen behoeften, maar iedereen houdt van warmte!

Wat hebben wij u te bieden?

Binnen groep Lauryssen blikken wij terug op meer dan 35 jaar ervaring in sanitaire installaties, centrale verwarming, ventilatie en dakwerken. Wij stellen vast dat u bij verbouwingen, nood heeft aan een goede uitleg, een duidelijke offerte, goede afspraken, een juiste planning, ervaren vakmensen en een sterke dienst-na-verkoop. Dit alles kunnen wij u bieden zodat u zorgeloos verbouwt!

Voor onze werkmethode verwijzen wij u graag naar ons 5 stappenplan.