De vraag naar airco stijgt opvallend, en daar zitten de hete zomers van de laatste jaren zeker voor iets tussen. U mag gerust wat méér comfort verwachten. Lauryssen helpt u erbij.

Om u de beste kwaliteit en de grootste zekerheid te bieden, hebben wij de afgelopen jaren geïnvesteerd in een deskundig team voor airco-installaties. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren én een systeem op maat te installeren bij u thuis. Zodat ook u binnenkort geniet van het perfecte binnenklimaat.

Airco installaties

Hoe werkt airco met een warmtepomp?

Een warmtepomp gebruiken om te verkoelen: het klinkt tegenstrijdig. Maar door de specifieke werking van een lucht-luchtwarmtepomp is hetzelfde toestel bruikbaar om te koelen én te verwarmen. De installatie werkt als airco op warme momenten. Wordt het buiten frisser? Dan schakelt u het toestel in als hoofdverwarming of als bijverwarming. Handig als u één ruimte snel op temperatuur wil krijgen.

Het toestel bestaat uit een buiten- en een binnenunit. In koude periodes onttrekt de buitenunit energie aan de buitenlucht en geeft deze af aan de binnenunit om de ruimtes te verwarmen. In de zomermaanden gebeurt het omgekeerde. Zo bekomt u steevast het hoogste comfort, in elk seizoen.

Hoog temperatuurcomfort

Vooral in de slaapkamer en leefruimtes maakt airco een groot verschil. Gedaan met benauwde nachten en klamme lakens: uw airco houdt de temperatuur constant op een aangenaam niveau dat u zelf instelt. Topcomfort, zelfs wanneer het buiten zinderend heet is.

Hebt u verschillende temperatuurwensen in verschillende kamers? Geen probleem. Op één buitenunit kan u meerdere binnenunits laten aansluiten. En in elke kamer stelt u de temperatuur in zoals u wenst. Zo houdt u ook de kinderkamer, de leefruimte of het bureau lekker koel. Deze zomer heeft niemand het nog te warm in huis.

Airco installatie

Ook voor professionals

Stijgt de temperatuur zienderogen op kantoor of in uw winkel? Ook daar maakt airco een groot verschil. U werkt zich niet in het zweet – of toch niet letterlijk. En uw klanten komen maar al te graag binnen. Ze voelen zich meteen op hun gemak in de koelte.

Voordelen van airco met een lucht-luchtwarmtepomp

  • Altijd exact de juiste temperatuur
  • Milieuvriendelijke technologie
  • Ideaal voor de slaapkamer of leefruimte
  • Snelle installatie zonder veel breekwerk
  • Voor thuis, op kantoor of in uw winkel

 

U mag gerust wat méér
comfort verwachten.
Lauryssen helpt u erbij.