Bezoek onze showroom in Herentals

 

 

imgEen top begeleiding van A tot Z. We zijn zeer tevreden voor de uitmuntende realisatie van ons sanitaire installatie.img

P. Coucke, Brecht

rusthuis-01

Wanneer u denkt aan uw sanitaire installatie dan denkt u wellicht aan comfort, een mooie afwerking, maar eveneens aan functionele oplossingen. Wij denken met u mee zodat uw installatie uw dromen zoveel mogelijk weerspiegelt. Wij hebben eveneens een afdeling die gespecialiseerd is in badkamerrenovaties, neemt u ook daar gerust een kijkje.

Ook op sanitair vlak denken wij aan het milieu en plaatsen wij zonneboilers. De zonneboiler verwarmt via haar zonnecollectoren uw sanitair warm water. Voor meer informatie hierover, verwijzen wij u graag naar onze pagina over duurzame energie.

Voor onze professionele klanten installeren wij, al dan niet in samenwerking met een studiebureau, de sanitaire leidingen vanaf het meterlokaal, via de stijgkolommen tot in de appartementen of kamers van bijvoorbeeld een verzorgingstehuis of appartementencomplex. Wij plaatsen eveneens de brandleidingen, brandhaspels en indien nodig een opvoerpomp. Dit alles op een verzorgde en correct gedimensioneerde manier. Wij hebben onze eigen studiedienst in huis om uw project samen uit te werken. Bovendien begeleiden wij voor appartementen de kopers of het verkoopsbureau bij de keuze van de sanitaire toestellen zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken. Neem gerust een kijkje bij onze referenties.

 1.1.1-sanitair-appartementen