Onze dienst-na-verkoop verzorgt het onderhoud en de herstellingen aan uw installatie zodat u ook na de oplevering van uw project nog steeds op ons kan rekenen.

  • U kan rekenen op vakbekwame techniekers in verwarming, sanitaire installaties en ventilatie
  • Onze techniekers zijn in het bezit van de nodige attesten, certificaten en goede kennis van de producten waarmee wij werken
  • Wij beschikken over een grote voorraad wisselstukken. Dit maakt dat wij ons hierin kunnen onderscheiden en u op deze manier veel sneller uit de nood kunnen helpen zonder dat wij moeten wachten op wisselstukken van de fabrikant.

 


Aanvraag onderhoud

Gelieve een keuze te willen maken.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Gelieve de checkbox aan te vinken

 

AL ONZE TECHNIEKERS BESCHIKKEN OVER DE NODIGE ERKENNINGEN OM DEZE WERKEN TE MOGEN UITVOEREN.

Service, onderhoud en herstelling

Tips & advies

Met een aantal kleine ingrepen, kan u een heel aantal problemen voorkomen of oplossen. Hieronder geven wij u graag een aantal tips.

Wat te doen als u uw mazouttank laat vullen?
Als uw mazouttank wordt bijgevuld, dan kan u best uw verwarmingsketel uitschakelen. Wanneer er namelijk nieuwe mazout in de tank wordt gepompt en de ketel is nog actief, dan kunnen eventuele schilfers of onzuiverheden die zich op de bodem van de tank bevinden, mee worden aangezogen naar uw ketel. Hierdoor geraakt de mazoutsproeier in uw ketel eventueel bevuild waardoor de ketel in storing gaat. U kan dit probleem vermijden door de ketel gedurende een 4-tal uren uit te schakelen. De onzuiverheden zullen dan terug naar de bodem van de mazouttank zijn gezakt waardoor het risico op problemen kleiner wordt.

Hoe vaak vervangt u de filter van uw ventilatiesysteem?
In functie van de vervuiling moet dit 2 tot 4 maal per jaar gebeuren. Het toestel mag niet zonder filters worden gebruikt.

Hoe vaak moet u uw stooktoestel laten onderhouden?
Sinds juni 2007 is er een nieuwe wet, met betrekking tot de verwarmingsinstallaties voor het Vlaamse gewest, in werking. Het resultaat is dat alle stooktoestellen op vloeibare brandstof een jaarlijks onderhoud moeten krijgen. Voor toestellen op gasvormige brandstof is dit om de twee jaar. Het onderhoud dient te worden uitgevoerd door een erkend technicus voor vloeibare of gasvormige brandstoffen. Verder dient er wanneer het toestel ouder dan 15 jaar is geworden eenmalig een verwarmingsaudit te worden uitgevoerd door een erkend technicus.