Duurzame energie

Lauryssen denkt aan de toekomst en investeert in duurzame energie. Als vooruitdenkende firma zorgen wij dat uw project voldoet aan de strengere bouwvoorwaarden. Wij specialiseren ons in hernieuwbare energie-oplossingen. Stel uw vragen gerust aan onze medewerkers, zij zullen u graag begeleiden bij het maken van uw keuze.

Om u als klant te garanderen dat u kan genieten van een warmtepompinstallatie die tegelijk goed ontworpen en geplaatst is volgens de regels van de kunst, kunnen we u met trots mededelen dat wij in het bezit zijn van het "Certificaat van bekwaamheid als installateur warmtepompen". Tot op heden is dit certificaat niet verplicht, maar wij vinden het belangrijk om u een installatie te bezorgen waarvan u zeer tevreden bent. In de toekomst is het mogelijk dat dit certificaat ook als voorwaarde dient om premies toegekend te krijgen.

Zonneboiler - Zonne-energie

Wat is er leuker dan te douchen met door de zon opgewarmd water? Wij plaatsen zonneboilers in combinatie met uw bestaande installatie of in combinatie met een nieuwe installatie.

Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing voor uw project. We hebben ervaring voor zonneboilers in woningen, maar ook voor de warmwaterproductie in rusthuizen. Met een correct gedimensioneerd zonne-energiesysteem berekend in functie van het verbruik in de woning, een douche en/of bad kan je tot 60 % van de warmwaterproductie op zonne-energie laten gebeuren. Voor de rest heb je bijverwarming nodig, maar u bespaart dus wel een aardig bedrag op uw energiefactuur.

Tips & advies : 20-20-20 doelstellingen

De 20-20-20 doelstellingen, waarbij Europa tegen 2020 20% minder broeikasgassen uit moet stoten, 20% energie uit hernieuwbare energiebronnen moet halen en de energie-efficiëntie met 20% moet verbeteren, komen steeds dichterbij. Voor stedenbouwkundige vergunningsaanvragen of meldingen vanaf 1 januari 2014 moet elke nieuwe woning, kantoor en school in Vlaanderen een minimumhoeveelheid energie halen uit hernieuwbare bronnen. Daarnaast wordt vanaf 2014 ook de E-peil-eis steeds strenger. Voor verdere informatie omtrent de vereisten, verwijzen wij u graag naar www.energiesparen.be/epb/groeneenergie.

Lauryssen denkt aan de toekomst en investeert in duurzame energie.

Opbouw sanitaire installatie

Opbouw sanitaire installatie

KIES VOOR ONS EN U HEEFT EEN BETROUWBARE PARTNER VOOR UW INSTALLATIE!