Airco

LENTEACTIE

Ontvang tijdelijk tot € 350 korting op uw airco

Het comfort van een airco is in ons dagelijkse leven niet meer weg te denken. Bij Lauryssen kan u terecht voor een airco-installatie in uw nieuwbouw- of renovatieproject en dit voor zowel de particuliere als professionele markt. Twijfelt u nog om uw woning in de zomer te koelen en in de winter te verwarmen met een airco? Contacteer ons voor meer informatie!

Onze troeven?

Duurzame energie

Lauryssen denkt aan de toekomst en investeert mee in duurzame energie. Als toonaangevend bedrijf zorgen wij dat uw project voldoet aan de huidige en toekomstige bouwvoorwaarden. Wij specialiseerden ons in hernieuwbare energie-oplossingen en beschikken over zowel ervaring als de nodige attesten of certificering.

Stel uw vragen gerust aan onze medewerkers, zij zullen u graag begeleiden bij het maken van uw keuze. Door op regelmatige basis opleidingen te voorzien aan onze medewerkers en installateurs investeren wij samen met u in een duurzamere toekomst. Hierdoor kunnen wij u de meest duurzame oplossing aanbieden.

Lauryssen denkt aan de toekomst en investeert in duurzame energie.

In onze zoektocht naar verkoeling in onze woning werden we vakkundig bijgestaan door Lauryssen. De stijlvolle aircotoestellen, de propere installatie en het technische vakmanschap zijn een aanrader! Ik kan Lauryssen alleen maar warm aanbevelen!

KIES VOOR ONS EN U HEEFT EEN BETROUWBARE PARTNER VOOR UW INSTALLATIE!

Vraag vrijblijvend je plaatsbezoek aan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Ik wil een bezoek voor: