Sanitair, verwarming en ventilatie

Het plaatsen van een sanitaire, ventilatie en verwarmingsinstallatie is onontbeerlijk in elk gebouw, nieuwbouwwoning of renovatieproject.

Met meer dan 45 jaar ervaring is Jos Lauryssen de perfecte partner voor uw sanitaire, verwarmings- en ventilatiewerken voor zowel de particuliere als professionele markt. U kan rekenen op een sterke service en technische know-how:

Sanitair

Bij Jos Lauryssen begrijpen we als geen ander het belang van goed functionerende sanitaire voorzieningen in uw huis of bedrijf. Ons team van ervaren installateurs staat klaar om u te voorzien van hoogwaardige sanitaire oplossingen die zowel functioneel als esthetisch zijn.

Bij alle sanitaire installaties kan u rekenen op een vakkundige begeleiding.
Comfort, een mooie afwerking en functionele oplossingen zijn een aantal sleutelwoorden die maken dat uw installatie uw dromen zoveel mogelijk weerspiegelt.

Verwarming

Het plaatsen van centrale verwarming is onontbeerlijk in elke nieuwbouw of renovatieproject.

Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij voor u de meest aangewezen installatie aanbieden voor zowel de klassieke cv-installatie, hybride- of warmtepompsysteem.

Ventilatie

Ventilatie is essentieel voor het handhaven van een goede binnenluchtkwaliteit in gebouwen, of het nu om woningen, kantoren, scholen of andere ruimtes gaat. Als toonaangevend ventilatie installateur begrijpen we de cruciale rol die ventilatiesystemen spelen in het bevorderen van uw welzijn en gezondheid.

Tips & advies : Verwarmingsketel

Bij de keuze voor een conventionele (condensatie)verwarmingsketel dient u met een heel aantal factoren rekening te houden. Het ketelvermogen dient correct te worden afgestemd op uw project. Er dient rekening te worden gehouden met het type warmteafgiftesysteem om de installatie zo veel mogelijk te laten condenseren. Verder is een regeling van de ketelwatertemperatuur in functie van de buitentemperatuur nodig om de warmteafgifte van de installatie af te stemmen op de warmtebehoeften.

Wij voeren werken uit voor de particuliere en B2B markt.
Onze klanten kunnen rekenen op onze ruime ervaring en onze uitgebreide kennis.

Realisaties door Lauryssen

Hernieuwbare energie

Waarom hernieuwbare energie belangrijk is en wat het voor jou kan doen?