Professionals

Voor professionals

Jos Lauryssen BVBA heeft in de afgelopen 30 jaren een ruime ervaring opgebouwd in sanitair, cv en ventilatiewerken. Wij voeren werken uit voor de particuliere en B2B markt. Onze belangrijkste troeven zijn de sterke service en onze technische know-how. Wij werken voor elk project een technisch dossier uit en laten indien nodig onze interne studiedienst het dossier mee uitwerken zodat wij tijdens onze werken niet voor verrassingen komen te staan. U als klant, kan rekenen op onze ruime ervaring en onze uitgebreide kennis.

Sanitair & verwarming

Voor onze professionele klanten installeren wij, al dan niet in samenwerking met een studiebureau, de sanitaire leidingen vanaf het meterlokaal, via de stijgkolommen tot in de appartementen of kamers van bijvoorbeeld een verzorgingstehuis of appartementencomplex. Wij plaatsen eveneens de brandleidingen, brandhaspels en indien nodig een opvoerpomp. Dit alles op een verzorgde en correct gedimensioneerde manier. Wij hebben onze eigen studiedienst in huis om uw project samen uit te werken. Bovendien begeleiden wij voor appartementen de kopers of het verkoopsbureau bij de keuze van de sanitaire toestellen zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

Ook voor het installeren van verwarming in uw nieuwbouwwoning, appartementsgebouw, zorgcentrum of rusthuis kan u op ons rekenen.

Neem gerust een kijkje bij onze realisaties.

Professioneel contact?

Bel 03/313.00.24
Wij staan klaar voor u!