Professionals

Jos Lauryssen BV heeft in de afgelopen 45 jaren een ruime ervaring opgebouwd in sanitair, verwarming-, airco-, ventilatie- en dakwerken voor de B2B markt. We hebben heel wat troeven in huis voor onze professionele klanten en dit zowel voor projectontwikkelaars van appartementen, woonzorgcentra, zorgflats als voor kantoorgebouwen.

We beschikken over een eigen studiedienst die een voorstel op maat van u en uw project kan uitwerken. Dit stelt ons in staat om elk technisch detail zorgvuldig uit te werken, te bespreken en vervolgens te plannen en uit te voeren. U wil toch weten waaraan u toe bent nog voordat u start?

Een ander aspect is het gebruik van Building Information Modeling (BIM). Met behulp van een BIM-ontwerp creëren we gedetailleerde virtuele representaties van uw installatie. Hierdoor kunnen we eventuele knelpunten en optimalisatiemogelijkheden al in de ontwerpfase vaststellen. Dit resulteert in een efficiëntere uitvoering, met minder verspilling van tijd en middelen en bovendien zorgt dit ook voor een vlotte samenwerking tussen de diverse aannemers op uw project.

Wij kunnen u eveneens, indien gewenst, onze ervaren klantenbegeleiding aanbieden. Zij nodigen de kopers van de appartementen individueel uit en overlopen met hen de diverse technieken. Dit alles wordt gedetailleerd uitgetekend en aan u en/of uw eindklant bezorgd. Niet alleen ontzorgen wij u, wij bieden ook een belangrijke meerwaarde voor uw project.

Waar we verder echt in uitblinken, is in het leveren van kwalitatieve installaties die tot in de puntjes zijn afgewerkt en dit binnen de door u vooropgestelde timing. Wij begrijpen dat elk detail telt en dat u geen vertraging wenst op te lopen. Ons toegewijde team van professionele installateurs zorgt ervoor dat elk aspect van uw sanitaire en HVAC-systemen voldoet aan uw verwachtingen.

Na de oplevering van uw project kan u op Lauryssen rekenen. Wij blijven u ontzorgen. U ontvangt van ons periodiek de melding dat uw installatie dient te worden onderhouden. Wij zijn er om uw bedrijf te ondersteunen en te zorgen voor een comfortabele en duurzame toekomst. Eventuele kopers in uw project kunnen rekenen op snelle en kwalitatieve interventies. Uw reputatie als professional wordt door ons ten volle ondersteund.

Jos Lauryssen BV is uw betrouwbare partner voor topprestaties in sanitaire en HVAC-oplossingen.

Neem gerust een kijkje bij onze realisaties.

Jos Lauryssen BV is uw betrouwbare partner voor topprestaties in sanitaire en HVAC-oplossingen.

Professioneel contact?

Bel 03/313.00.24
Wij staan klaar voor u!