Over ons

Welkom bij Lauryssen!

Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in sanitaire werken, centrale verwarming, ventilatie en dakwerken. De laatste jaren hebben wij onze kennis over hernieuwbare energie verder uitgebreid en specialiseerden ons eveneens in badkamerrenovaties.

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring en hebben om de 160 medewerkers in dienst. Onze kwaliteit en specialisatie blijven onze sterkste troef waardoor wij een zeer goede referentie zijn voor de particuliere en professionele markt.

Welkom bij Lauryssen!

Meer dan vijfendertig jaar geleden startte Jos Lauryssen als zelfstandig loodgieter. Hij streefde er steeds naar om mensen te helpen en al snel deed de mond-aan-mond reclame zijn werk en barstte het bedrijf na enkele jaren stilaan uit zijn voegen.

De eerste opsplitsing in activiteiten gebeurde eind de jaren negentig, waarbij de dakwerken verder werkten onder de naam Dakwerken Lauryssen en de sanitaire en cv-installaties werden uitgevoerd door Jos Lauryssen bvba.

Na 20 jaar actief te zijn geweest van op de Koningsstoel in Brecht, verhuisde de loodgietersafdeling in 2000 naar de nieuwe kantoren en magazijnen op D’Hoef in Brecht. De dakwerkafdeling bleef gevestigd op de Koningsstoel. De verschillende bedrijven bleven groeien en de nood aan een gespecialiseerde dienst-na-verkoop werd groter.

In 2002 werd daarom Lauryssen Service opgericht zodat onze klanten ook na hun aankoop konden blijven rekenen op onze diensten. In de tussentijd bleven de technieken, de toepassingsmogelijkheden en ook de grootte van het bedrijf verder evolueren.
Groep Lauryssen nam ondertussen het bedrijf Douchobad in Herentals over en startte daarmee naast haar installatiebedrijf ook met een toonzaal voor sanitaire toestellen.

Jos LauryssenIn 2012 moesten we onverwacht afscheid nemen van oprichter Jos Lauryssen. Hij was binnen ons bedrijf een duizendpoot die enorm veel belang hechtte aan de relatie met zijn personeelsleden en zijn klanten, maar in de loop der jaren had gezorgd dat er een duidelijke structuur was binnen de Groep Lauryssen. Dit alles maakte dat ons bedrijf kon blijven rekenen op de motivatie van haar personeelsleden en dat onze klanten geloofden in de toekomst van het bedrijf. Jan Lauryssen, zoon van Jos Lauryssen, staat sindsdien aan het hoofd van de 4 bedrijven. Hij is bijzonder trots op datgene wat zijn vader heeft opgebouwd en wil samen met alle medewerkers vol gedrevenheid het levenswerk van Jos verder uitbouwen.

In 2013 vernieuwden we het concept in Herentals en koppelden daar een naamswijziging van Douchobad naar Lauryssen Herentals aan. De toonzaal werd omgebouwd tot een hedendaagse showroom voor badkamer- en ketelrenovatie.

De laatste nieuwe trends kan u bij ons bezichtigen, maar bovenal willen wij u tonen dat wij de kennis en ervaring in huis hebben om uw renovatieproject tot een goed einde te brengen. Samen met onze klanten zoeken we naar oplossingen voor elk probleem. De laatste jaren stond de technologische vooruitgang in onze sector niet stil. Als ervaringsdeskundige volgen wij voor u de nieuwigheden op en zoeken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw bouwprojecten. Zowel voor sanitair, ventilatie, centrale verwarming, hernieuwbare energie als voor dakwerken kunnen wij rekenen op de expertise die wij in de loop der jaren opbouwden.

Wij kiezen dagelijks voor degelijkheid en standvastigheid in onze samenwerking en relatie met leveranciers, fabrikanten, medewerkers en klanten, onder het motto kwaliteit is onze norm!

HET STREVEN NAAR EEN KWALITATIEVE INSTALLATIE BIJ EEN TEVREDEN KLANT BLEEF STEEDS ONZE TOPPRIORITEIT.

Realisaties door Lauryssen

Hernieuwbare energie

Waarom hernieuwbare energie belangrijk is en wat het voor jou kan doen?