Over ons

Welkom bij Lauryssen!

Meer dan 45 jaar geleden startte Jos Lauryssen als zelfstandig loodgieter en dakwerker. Hij streefde ernaar om mensen te helpen. Al snel deed de mond-aan-mond reclame zijn werk en groeide het bedrijf. De eerste opsplitsing in activiteiten gebeurde eind de jaren negentig, waarbij de installatie van cv en sanitair in een aparte vennootschap werden ondergebracht.
Jos Lauryssen bv groeide sterk, waardoor in 2000 de verhuis naar een nieuw en vooral groter bedrijfsgebouw op D’Hoef 3 zich opdrong. De dakwerkafdeling bleef nog tot 2013 in de oorspronkelijke magazijnen in de Koningsstoel gevestigd en verhuisde dan ook naar een groter gebouw op D’Hoef. Een sterke dienst-na-verkoop voor onze klanten is voor ons steeds een prioriteit en maakte dat deze afdeling vanaf 2002 werd ondergebracht in een nieuwe vennootschap. Lauryssen Service was een feit. Op die manier kunnen wij onze klanten dagelijks van nabij opvolgen en een kwalitatieve service blijven bieden.
Jos LauryssenGroep Lauryssen nam ondertussen Douchobad in Herentals over en startte daarmee naast haar installatiebedrijf ook een toonzaal voor sanitaire toestellen. In 2012 namen we onverwacht afscheid van Jos Lauryssen. Jan Lauryssen, zoon van Jos Lauryssen, staat sindsdien aan het hoofd van de verschillende vennootschappen van Lauryssen.

In 2013 vernieuwden we het concept in Herentals en koppelden daar de naamswijziging van Douchobad naar Lauryssen Herentals aan. De toonzaal werd omgebouwd tot een hedendaagse showroom voor badkamer- en ketelrenovatie. Acht jaar later fusioneerde Lauryssen Herentals uiteindelijk met Jos Lauryssen bv en verhuisden we vanuit Herentals naar een nieuw magazijngebouw in Grobbendonk.

Wij zijn vandaag nog steeds een ambitieus familiebedrijf, gespecialiseerd in sanitaire werken, centrale verwarming, ventilatie, airco en dakwerken. Wij hebben intussen meer dan 45 jaar ervaring op de teller en kunnen met meer dan 140 collega’s in dienst dan ook terug kijken op veel knappe realisaties. Onze bewuste keuze voor kwaliteit, service en de familiale sfeer binnen Lauryssen blijven belangrijk en tonen wij graag als 100% Lauthentiek!

HET STREVEN NAAR EEN KWALITATIEVE INSTALLATIE BIJ EEN TEVREDEN KLANT BLEEF STEEDS ONZE TOPPRIORITEIT.

Graag stellen wij u Lauryssen voor aan de hand van onze bedrijfsfilms en interviews met klanten.

Realisaties door Lauryssen

Hernieuwbare energie

Waarom hernieuwbare energie belangrijk is en wat het voor jou kan doen?